Створення, просування та оптимізація сайтів

28.01.2011

Створення сайту – це лише перший крок до розвитку бізнесу в Інтернеті. Необхідне не тільки створення , але також просування та оптимізація сайтів .

Розкрутка сайтів за допомогою контекстної та банерної реклами дозволяє швидко заявити про себе та зайняти лідируючі позиції серед конкурентів. Оптимізація та просування сайту в пошукових системах – один із найпродуктивніших способів збільшити обсяг продажу товарів чи послуг компанії. Недостатньо створити сайт і розмістити його в Інтернеті, потрібно зробити його популярним. Розкрутка та пошукова оптимізація сайтів, що здійснюється без належного професіоналізму та відповідної кваліфікації, стає практично нездійсненним завданням із втратою часу та коштів.

Саме тому створення, просування та оптимізацію сайтів необхідно довірити професійній студії з позитивним досвідом створення комплексних інтернет-рішень. Пошукова оптимізація сайтів дає можливість розкрутити сайт за певними ключовими словами та фразами у найпопулярніших пошукових системах, таких як Яндекс та Google. Ключові запити обов'язково повинні відповідати тематиці ресурсу, що просувається.

Як це виглядає на нашому прикладі?

Ми займаємося розробкою сайтів і, звісно, є люди, зацікавлені в тому, щоб замовити цю послугу у Харкові. Користувачі заходять у пошукову систему yandex.ua та вводять у рядку пошуку фразу « розробка сайтів Харків »" або « розробка сайтів у Харкові »

raskrutka_sajtov

Таким чином, після комплексу роботи з просування нашого сайту в пошуковій системі, він зайняв першу позицію видачі пошукової системи за ключовим запитом.

Взагалі, створення , а також просування та оптимізація сайтів у пошукових системах - це найбільш результативний спосіб отримання готової аудиторії зі сформованими потребами. Безперервне розкручування сайту, його підтримка має велике значення, інакше рейтинги сайту в пошукових системах можуть впасти.

Оптимізацію сайту умовно можна поділити на:
- Оптимізацію для пошукових систем;
- Оптимізацію сайту для відвідувачів.


Оптимізація для пошукових систем – це:

  • грамотний підбір ключових слів та фраз для ефективного просування сайту;
  • розрахунок кількості входження ключових слів та фраз у текстах на сайті;
  • оптимізація текстів з урахуванням входження ключових фраз;
  • правильне розподілення внутрішньої посилальної бази;
  • побудова правильної структури ресурсу;
  • валідна верстка, у тому числі правильне заповнення вмісту meta-тегів.

Оптимізація для людей – це:

  • коректне відображення ресурсу у різних браузерах;
  • зручність та простота навігації;
  • грамотна організація діалогових елементів сайту;
  • розміщення тематичної, актуальної та цікавої для користувачів інформації;
  • своєчасне оновлення інформації на сайті.

Звичайно, оптимізація сайту для пошукових систем та оптимізація для людей у комплексі дозволяють досягти найбільшої ефективності від сайту.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019