Створення сайтів, розкрутка, дизайн сайту

09.02.2011

Багато в чому успіх створення сайтів та розкрутка залежать від дизайну сайту . Веб-дизайн – це перше, що формує уявлення відвідувачів про сайт загалом. Саме тому грамотний дизайн сайту має бути оригінальним, стильним, красивим, здатним залишити приємне враження у відвідувачів інтернет-ресурсу.

Але навіщо вам гарний сайт, якщо про нього знаєте лише ви?

Хороший сайт повинен працювати на вас, про нього повинні знати, знаходити та відвідувати якнайбільше користувачів Інтернету. Якщо вам важливо, щоб про вашу компанію дізналася широка аудиторія, необхідно здійснити ряд заходів щодо просування сайту в пошукових системах. Але створення сайту та його подальше розкручування мають передбачати оптимізацію дизайну сайту . Оптимізація веб-дизайну – це покращення його зовнішнього вигляду, функціональність, відповідність інформаційному наповненню.

Дизайн сайту, навантажений графікою, є серйозною перешкодою для ранжування сайту пошуковими системами. Крім цього дизайн сайту має бути виконаний відповідно до фірмового стилю компанії та відображати рід її діяльності. Шрифти повинні легко читатися, зображення нормально відображатися на моніторах, кнопки повинні бути інтуїтивно зрозумілі, а навігація - зручною. Наприклад, якщо розробляється інтернет-магазин, значить, варто звернути особливу увагу на форму замовлення: чи легко її знайти, наскільки зручно і швидко можна зробити замовлення, чи позначені умови доставки та контактна інформація.

Хороший веб-дизайн - це, в першу чергу, запам'ятовування та наочність. Наочність формує швидку та цікаву роботу із сайтом, допомагає легко знайти необхідну інформацію. Запам'ятовування дозволяє користувачеві легко запам'ятати, що і де знаходиться на сайті і як знайти необхідну інформацію. І повертатися на ресурс знову та знову. При створенні сайтів, розкручуванні якісний дизайн сайту - це одна з основ, на яких тримається успіх вашого сайту, а отже, і вашого бізнесу в Інтернеті.

Студія дизайну Webakula знає як створювати ефективні сайти з якісним оптимізованим веб-дизайном. Нам подобається створювати красиві, оригінальні сайти будь-якої спрямованості, які приносять задоволення та прибуток нашим клієнтам. Професійне створення та просування сайтів – наша улюблена робота!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019