Створення сайтів швидко та якісно – це реально!

18.01.2011

Не секрет, що створення сайтів швидко нерідко відбувається на шкоду якості і не може викликати належної довіри серйозних компаній. Створення якісного сайту – це завжди багатоетапний процес із великою кількістю деталей та особливостей. Час, який потрібний для створення ефективного сайту, залежить від завдань, цілей компанії та, звичайно, від професіоналізму веб-студії, яка займається його створенням.

Тому створення сайтів швидко та при цьому якісно під силу лише команді досвідчених, кваліфікованих спеціалістів.

І такою командою вже не перший рік є харківська студія дизайну « Webakula ». У середньому створення простого сайту-візитки займає у нас близько трьох тижнів. При цьому ми не використовуємо у роботі ніяких шаблонів, розробляючи тільки авторський, унікальний, стильний, презентабельний дизайн. А це означає, що у нас ви можете замовити сайт, який ви більше ніде не зустрінете. Лише якість для ваших сайтів! Погляньте на наше портфоліо , і ви в цьому переконаєтесь!

Навіть у відносно стислий термін ми готові створити для вас сайт з нуля і при цьому гарантувати його надійну роботу, а замовивши послугу «розкрутка, просування сайту» ваш сайт стане відвідуваним та продаючим. Професіонали студії «Webakula» без проблем виконають розробку сайту «під ключ»: сайт-візитку, інтернет-магазин, корпоративний сайт, брендовий сайт та будь-який інший за вашим бажанням. «Webakula» з ентузіазмом візьметься за складне, оригінальне завдання!

Створення сайтів швидко в студії «Webakula» здійснюється завдяки злагодженій роботі команди фахівців, які мають знання та професійний досвід кожен у своїй конкретній галузі. Наприклад, в той час як web-дизайнер займається відмальовуванням дизайну, програміст розробляє програмне забезпечення сайту згідно з технічним завданням, заощаджуючи при цьому дорогоцінний час. Наповнення сайту вихідними матеріалами та тестування сайту також проводяться різними фахівцями.

Таким чином, коли створенням сайту, його іміджем і водночас функціоналом, зручністю користування та розвитком займається ціла команда професіоналів, роботи здійснюються швидко та при цьому якісно .

Саме тому створення інтернет-сайту необхідно довіряти грамотним фахівцям, які знають усі особливості розробки якісних ресурсів та готові професійно виконати супутні розробки сайту послуги: оптимізація сайту, його просування (розкрутка) у пошукових системах, інтернет-реклама, супровід та підтримка сайту.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019