Створення сайту недорого - не означає погано

13.01.2011

Стати власником власного веб-сайту значно легше та дешевше, ніж це може здатися на перший погляд! Нікому не хочеться переплачувати. І такі пропозиції як " створення сайту недорого " або "замовте сайт дешево" - звичайно, привабливі, а головне - дають можливість отримати не тільки недорогий, а й якісний сайт, який зможе стати обличчям серйозної компанії.

Створення сайтів професіоналів, як правило, не є дешевою послугою. Однак чималі інвестиції в розробку та просування ресурсу є цілком виправданими, адже створення ефективних сайтів — це непростий процес, який вимагає від розробників певного досвіду та професіоналізму. Співпрацюючи з харківською студією «Webakula», ви зможете замовити якісний, але недорогий сайт та його просування у найбільш популярних пошукових системах.

Створення сайту недорого і при цьому якісно – головна мета нашої web-студії. Наш секрет створення недорогих, ефективних сайтів простий — це насамперед творчий підхід до поставленого завдання, професіоналізм, прозора політика ціноутворення. Крім того, розробляти недорогі сайти ми можемо завдяки впевненому володінню сучасними технологіями, не забуваючи при цьому про якість роботи. Незважаючи на порівняно невисоку вартість, ваш сайт виконуватиме поставлені перед ним завдання і залучатиме нових і нових відвідувачів.

Якщо говорити про сайт-візитку, створення такого сайту недорого вже саме по собі. Проста структура, нескладний функціонал, відсутність складних модулів, недорога система управління сайтів (cms) — порівняно з інтернет-магазином чи корпоративним сайтом, де все це реалізується складніше та довше, сайт-візитка не може коштувати дорого.

При цьому сайти-візитки не менш ефективні та прибуткові. Є сенс замовити візитку додатково до основного сайту. Це дасть змогу дослідити новий для компанії напрямок діяльності, аналізуючи поведінку відвідувачів сайту. На підставі аудиту можливо надалі визначити найвигідніші рішення з мінімальним ступенем ризику.

Ціни на створення сайтів у компанії «Webakula» розпочинаються від 2500 гривень. Ми намагаємося бути гнучкими, надаємо варіанти знижок, при цьому добре знаємо свою роботу та відповідально підходимо до неї.

Безкоштовне детальне консультування, бездоганний сервіс та комплексний підхід до вирішення завдань, вигідні знижки – ми готові стати для вас надійним партнером! Працюючи з нами, ви переконаєтеся, що створення сайту недорого і водночас якісно – це реально та вигідно.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019