Створення сайту під ключ – створення та розкрутка сайту

12.11.2010

Сайт під ключ («Все включено») – комплексний підхід до створення сайту. Іншими словами, сайт під ключ – це повністю готовий продукт у робочому стані. Вибравши послугу « Створення сайту під ключ », вас не турбуватимуть непотрібні проблеми щодо етапів розробки та просування майбутнього сайту.

Оскільки всі роботи з вашим сайтом будуть проводитись в одній компанії, ви зможете заощадити свій час. Також варто відзначити, що підсумкова вартість сайту під ключ значно нижча за ту, яка буде при виконанні робіт з ресурсом окремо і в різних компаніях.

Такий сайт розробляється із застосуванням всього комплексу робіт із створення сайту:

- Написання технічного завдання;
- розробка дизайну;
- Програмування;
- Верстка;
- Встановлення системи управління сайтом;
— написання текстів та подальше наповнення ними сайту;
— реєстрація доменного імені та розміщення сайту на хостингу;
- Розкрутка сайту, оптимізація під пошукові запити;
- Супровід сайту.

Якщо ви вирішили замовити сайт, вибравши послугу « Сайт під ключ », вам не доведеться самостійно вивчати особливості розробки сайту та вирішувати будь-які інші завдання, пов'язані з його функціонуванням та обслуговуванням. Комплексну роботу над сайтом бажано довірити професіоналам, які і здійснять абсолютно всі необхідні заходи щодо його створення та подальшого просування та супроводу.

Створення сайту під ключ – це значна економія вашого часу, а сайт під ключ, розроблений професіоналами, допоможе розширити свій бізнес, збільшити обсяги продажів, зміцнити імідж серед клієнтів та партнерів. Якщо ви націлені на результат, рішення «сайт під ключ» – це те, що вам потрібно!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019