Створення та підтримку сайту замовляйте у професіоналів!

25.01.2011

Створення та підтримка сайту , його просування – три неподільні види робіт необхідних для створення ефективного, цікавого, вигідного проекту в Інтернеті. Щоб ресурс міг виконувати поставлені перед ним завдання, важливо своєчасно забезпечити його безперебійну роботу, наповнити актуальними матеріалами, з часом допрацьовувати функціонал, удосконалювати дизайн.

Підтримка сайту – це комплекс технічних, інформаційних, рекламних послуг.

- Технічна підтримка сайту
Створення та технічна підтримка сайту – це поняття, які не можуть існувати одне без одного. Технічна підтримка - це комплекс послуг, спрямованих на підтримку стабільної працездатності сайту. Це підбір та надання хостингу, реєстрація та підтримка доменів, технічний аудит сайту, а також проектування, створення нових веб-проектів та багато іншого.

- Інформаційна підтримка
Своєчасне оновлення інформації на сайті – це важлива умова його успішного функціонування. Інформаційна підтримка включає такі послуги: відстеження актуальності матеріалів, написання та розміщення новин, прес-релізів, прайсів, фотографій, що зробить ресурс більш цікавим і корисним для відвідувачів. Крім цього, інформаційна підтримка спрямована на управління інтерактивними підсистемами (форуми, розділи FAQ тощо). Варто зазначити, що оновлений, затребуваний ресурс займає високі позиції у видачі пошукових систем, а отже, забезпечує надходження нових відвідувачів.

- Дизайн підтримка сайту
Дизайн підтримка включає такі послуги як: редизайн сайту, оформлення нових розділів системи, розробка графічних елементів для сайту (банери, ілюстрації, схеми, малюнки).

Сервіси щодо розвитку сайту
Формування нової концепції сайту, розробка нових функціональних підсистем, створення сайтів чи промо-сторінок на період акції, пропозиції щодо покращення ресурсу – це лише мала частина можливих сервісів розвитку веб-сайту.

Створення та підтримка сайту , як і будь-яка інша складна робота, потребує участі висококваліфікованих спеціалістів. Доручаючи роботу професіоналам, ви можете не турбуватися про те, що оновлення інформації та інші роботи над сайтом здійснюватимуться оперативно, вчасно компетентними фахівцями. А всі потенційні або проблеми з ресурсом, що виникли, будуть гарантовано усунуті. Крім цього, професійні компанії несуть фінансові та юридичні гарантії на виконувані роботи.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019