Створення веб-сайтів: цілі та рекомендації

20.12.2010

створення веб-сайтів

Створення веб-сайтів сьогодні – важлива умова стрімкого розвитку бізнесу, незалежно від того, в якому напрямку ви працюєте. Дізнавшись про вашу компанію, найімовірніше, людина, яка має доступ до інтернету, шукатиме ваш сайт, щоб більше дізнатися про товари, послуги компанії, про її конкурентні переваги, про те, як з вами зв'язатися та багато іншого.

Наявність професійного сайту, а також постійна робота над ним, зокрема його просування у пошукових системах, на 90% гарантує стабільність та перспективність компанії, а це варте того, щоб подумати про створення та просування сайту вже сьогодні!

Які цілі має створення веб-сайтів?

  • Формування позитивного іміджу компанії.
  • Веб-сайт позиціонує компанію як відкриту, стабільну, надійну. Крім цього, можливість ознайомитися з товарами та послугами компанії, не виходячи з дому, багато в чому заощаджує час клієнтів та партнерів.
  • Збільшення продажів.
  • Професійно створений сайт – перший помічник у грамотному формуванні бренду та організації різноманітних рекламних акцій компанії. Крім цього, сайт здатний збільшувати продажі за допомогою онлайн-продажів (інтернет-магазин). Що зручно, покупцю надається вибір найбільш зручної форми оплати та формування замовлення.
  • Підвищення конкурентоспроможності.
  • Інтернет незамінний у бізнесі, особливо в кризових ситуаціях, коли потрібне миттєве реагування, пов'язане зі змінами на ринку.



  • Аналіз ринку.
  • Спостереження, збирання важливої маркетингової інформації – це одна з найважливіших деталей успішної організації бізнесу. За допомогою сайту нескладно організувати різноманітні опитування, анкетування.
  • Свіжа інформація для відвідувачів сайту у будь-який час.
  • Актуальна інформація, прес-релізи, розміщені для відвідувачів, надають величезну перевагу власникам сайту перед іншими засобами масової інформації.

Сайт якої складності потрібний саме вашій компанії?

На це питання можна докладно відповісти, уважно вивчивши сферу діяльності бізнесу, вашу торгову пропозицію, цілі та переваги. Якщо у вас у планах вперше вийти зі своїм бізнесом в Інтернет, тоді одним із правильних рішень буде створення сайту-візитки , з короткою та лаконічною інформацією про вас. Сайт-візитка здатний легко та зрозуміло надати відвідувачам загальне уявлення про вашу компанію. Власникам малого чи середнього бізнесу можна замовити створення інформаційного сайту . Такий сайт здатний зміцнити імідж компанії та подати до уваги відвідувачів актуальну та вичерпну інформацію про її діяльність. Якщо компанія не перший рік на ринку, досягла певних успіхів, саме час задуматися про створення корпоративного веб-сайту . Такий ресурс сприятиме подальшому розширенню поля діяльності організації. Незалежно від того якої складності та спрямованості сайт ви замовите, він має бути виконаний професіоналами та містити в собі родзинку – те, що відрізнятиме ваш ресурс від багатьох інших. Простий, але унікальний сервіс здатний залучити додатковий інтерес аудиторії та безперервно підтримувати його.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019