Створення веб-сайтів. З чого розпочати співпрацю з веб-студією?

22.12.2010

Створення веб-сайтів

Ви дійшли висновку, що непогано було б мати свій сайт в Інтернеті? Це реально здійснити. І найпростішим і найправильнішим стане рішення зробити замовлення на розробку сайту професійної студії, яка не перший рік займається створенням web-сайтів , їх розкруткою, обслуговуванням та подальшою підтримкою.

Не займайтеся створенням веб-сайтів самостійно!

Сучасні освічені підприємці, керівники, яким не чужі комп'ютерні технології, впевнені у своїх силах та готові самостійно зайнятися виготовленням сайту. На перший погляд, немає нічого складно. Інтернет повний інформації для початківців веб-майстрів, пара прочитаних книг, трохи часу та сайт готовий. А результат? Він багато в чому передбачуваний. І не у бік творця сайту. Не секрет, що створення веб-сайтів – це складний процес. Він вимагає значних зусиль навіть від професійних фахівців у своїй конкретній галузі (дизайнера, програміста, верстальника, контент-менеджера). Кожен має займатися своєю справою задля досягнення загального результату.

З чого розпочати співпрацю з веб-студією?

Замовляти створення сайту треба вміти. Важливо, щоб вкладені у розробку сайту кошти принесли очікуваний результат. Навіть найпростіший сайт-візитка здатний стати непоганим джерелом додаткового заробітку, якщо грамотно змусити його працювати. Адже сайт – це інструмент. Сучасний механізм взаємодії з клієнтами, які будуть відвідувати ваш сайт з будь-якою метою: дізнатися про вашу компанію більше, про ваші товари чи послуги та згодом придбати їх, уточнити вашу адресу чи телефон, ознайомитися з акціями та вашими перевагами перед конкурентами загалом. Але перш ніж замовити сайт важливо чітко визначитися з метою створення сайту. Навіщо вам потрібен сайт? Причин може бути безліч:

  • респектабельно уявити компанію (проект) суспільству;
  • подати інформацію про товари або послуги;
  • розповісти про історію та життя компанії, будь-якої галузі;
  • пошук нових клієнтів та партнерів,
  • здійснення продажів через сайт;
  • переклад частини бізнесу в Інтернет та багато іншого.

Залежно від того, яку мету має переслідувати сайт, визначається його складність, функціонал, структура, дизайн, подання інформації та інше. Ваше завдання зрозуміти і пояснити, що ви хочете отримати. Завдання веб-студії – реалізувати! Пам'ятайте, що в Інтернеті не тільки ваші клієнти, але і ваші конкуренти знаходяться в одному кліку від вас. За правильної організації ресурсу потенційний клієнт знайде саме вас. І якщо на сайті відвідувач знайде те, що йому потрібно, це ваш успіх!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019