Створити сайт у Харкові

13.07.2010

Якщо ви хочете створити сайт , а в Харкові шукаєте розробників, то ви перейшли за правильним посиланням. Студія Webakula спеціалізується на розробці сайтів будь-якого рівня складності.

Ваш ресурс буде працювати на вас, спонукаючи відвідувачів робити покупки та замовляти послуги лише при врахуванні наступних важливих моментів:

  • привабливий, актуальний та логічний дизайн;
  • коректне відображення сайту у всіх сучасних браузерах;
  • зручна навігація та простота доступу до інформації;
  • вичерпна інформація щодо товарів та послуг компанії;
  • зображення (фотографії товарів, ілюстрації до статей);
  • сайт легко знайти в Google та Яндекс.

Дотримання цих пунктів – гарантія того, що сайт буде цікавим для цільової аудиторії та принесе стабільний дохід. Тим не менш, для грамотного втілення всіх перерахованих вище аспектів, необхідно зробити правильний вибір розробника.

Куди податися?

Ваш майбутній партнер зі створення та просування сайту повинен мати наступні якості та навички:

  1. Бездоганна репутація . Компанія користується довірою престижних клієнтів (великих фірм та організацій, замовників з інших міст та країн).
  2. Комплексний підхід . Якісні сайти створюються лише у студіях, що надають повний спектр послуг: розробка, наповнення, просування, інтернет-маркетинг, збільшення конверсії, підтримка.
  3. Досвід у розробці . Кількість та якість проектів у портфоліо – еквівалент рівня пропонованих послуг та статусу компанії-розробника.
  4. Досвід у SEO . Компетентність у сфері просування сайтів також визначається наявністю успішних проектів у портфоліо. Обов'язково зверніть увагу, чи вказані позиції сайту у пошукових системах за відповідними запитами.
  5. Простота комунікації . Індивідуальний підхід, постійний діалог із клієнтами на всіх етапах розробки проекту, швидкість формування та аргументація пропозицій щодо проекту, своєчасні звіти про виконану роботу.
  6. Обґрунтованість ціни . «Дешево» та «якісно» – два практично несумісні поняття, водночас ціна будь-якої послуги має бути аргументованою. Клієнту надаються докладні коментарі щодо формування ціни проекту.
  7. Гарантії . Підписання договору, обговорення очікуваних результатів, підтримка сайту.

Ми сміливо можемо поставити жирний + біля кожного пункту. Робіть висновки.

Зв'язатися з нами можна будь-яким зручним для вас способом: стаціонарний або мобільний телефон, MMS, Skype, e-mail, телеграма, поштовий голуб.

Наші роботи

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019