Створюємо колірні схеми

12.07.2011
Схема кольору

Ми всі знаємо, що колір у веб-дизайні річ важлива. Сайти бувають різні і, звичайно, від теми залежить вибір кольору. Якщо нам потрібно здивувати та зацікавити користувача, ми сміливо можемо експериментувати з різними поєднаннями кольорів, пропонувати великі форми або навпаки замостити простір великою кількістю дрібних форм, які буде цікаво розглядати.

Звичайно, якщо ми робимо портал новин, то навряд чи станемо заливати фон яскраво зеленим, а вже подумаємо про очі наших користувачів, які повинні затриматися і читати наші новини.

На допомогу веб-дизайнерам-початківцям (передаю привіт нашій практикантці, я вірю, що у неї все вийде! Маша вперед!), та й взагалі дизайнерам, які мають проблеми з колірними схемами представляю ресурс - Сolor scheme designer

Схема кольорів

Даний ресурс допоможе вам створити колірні схеми в різних режимах: моно, комплементарних, тріадних та інших тонах. (Див. значки під назвою сайту). Також під колірним колом та представленою схемою ви можете поклацати на вкладки, я думаю, що ви без проблем розберетеся з цим сайтом і він принесе вам користь.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019