Створюємо візерунок

07.06.2011
текстури, візерунки для Photoshop

Текстури, візерунки, градієнти – все це необхідно дизайнеру, як спеції для кухаря. Можна використовувати готові "спеції", а можна спробувати втілити свої ідеї самостійно за допомогою онлайн ресурсу "Сolorlovers" , який дозволяє створювати текстури та багато іншого.

Заходимо на сайт, реєструємось (інакше у вас не вийде зберегти свій візерунок), оглядаємось і приступимо до справи. Вибираємо в головному меню пункт "Create", у меню "Pattern" і бачимо наступну сторінку:

створити візерунок

Тут ми можемо вибрати стиль нашого візерунка зі списку або ж скористатися пошуком, я вибрала стиль "Camo" і перший же з представлених чорно-білих візерунків, далі, показується його перервою і під ним знаходяться 5 квадратів відтінків сірого кольору. Ми сміливо тиснемо на будь-який із них і бачимо таке:

візерунки для фотошопу

На цій картинці, я вибрала всі 5 кольорів, підписала його, також можна додати опис, теги і т.д, але головне це натиснути на кнопку "Create pattern" ось і все, ваш перший візерунок готовий, залишилося тільки зберегти його в необхідному вам розмірі, це можна зробити, якщо натиснути на посилання, яке виділило стрілкою на скріншоті нижче:

як створити візерунок

Там ви можете підібрати потрібний розмір. Ось і все отримуємо такий візерунок і радіємо, що кількість онлайн-сервісів для дизайнерів і просто любителів зростає!

color_4

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019