Український форум інтернет-діячів iForum-2011

04.04.2011
iForum

1-го квітня у Києві відбулася довгоочікувана конференція iForum , яка зібрала понад 3 500 інтернет-діячів.

Форум проходив у 4 одночасні потоки:

  • інтернет бізнес;
  • інтернет технології;
  • інтернет реклама;
  • соціальні медіа.

Незважаючи на зручну можливість вільно переміщатися між потоками, досить проблематично охопити все, тому я віддала велику частину часу, відведеного на захід, потоку « Соціальні медіа » як новому напрямку, що відрізняється феноменально-бурхливим зростанням і великими перспективами.

Порушувалися різні теми, які стосуються соціальних медіа, – від інновацій у соціальних мережах до управління репутацією в Інтернеті.

Насичена програма конференції дозволила отримати масу нових знань та вражень.
Особливо хочеться відзначити деякі доповіді, що викликали особливий інтерес:

  • Влад Циплухін (керівник прес-служби "ВКонтакте") поділився інформацією про досягнення соціальної мережі ВКонтакті, про новинки та напрямки розвитку ресурсу, відповів на всі питання, що цікавлять.
  • Оксана Завойко (директор інтернет-маркетинг агенції Prodigi), доповідь була присвячена ринку social media та грамотній роботі у соціальних мережах.
  • Олександр Смирнов (комерційний директор компанії "Ашманов та партнери") доступно розповів про управління репутацією в Інтернеті.
  • Роман Сидоренко (Основник та CEO компанії WantMore) розповів, як соціальні медіа доповнюють ТБ.

Як зазначив Олексій Мась, зростання інтернет-бізнесу в 2010 році зросло на 60% і зростатиме далі. З чого можна зробити висновок, що бізнес стрімко переходить в онлайн, і ця тенденція не тільки збережеться в майбутньому, але й успішно розвиватиметься.

Саме тому ми раді запропонувати своїм клієнтам просування бізнесу в Інтернеті, зокрема у соціальних медіа (ВКонтакті, Facebook, Twitter). Відвідування конференції дозволило нам поглибити свої знання у сфері реклами у соцмережах та сформувати нові ідеї.

Ми готові запропонувати багато цікавих, нових та перспективних рішень для розвитку вашого бізнесу!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019