Вартість створення сайту Від чого залежить?

11.01.2011

Нерідко люди програють у гонитві за дешевизною, адже не секрет, що скупий платить двічі. Замовляючи створення та просування сайту у непрофесіоналів, де вартість створення сайту відповідно низька, неможливо отримати результат гідного рівня. Сайт виглядатиме рівно на стільки, скільки ви за нього заплатили. Але чи така ціна престижу вашої компанії?

Питання вартості створення сайту не зовсім коректне. Складно відповісти на нього безумовно доти, доки досить не вивчена сфера діяльності компанії, її цілі, завдання, цільова аудиторія та конкурентне середовище. Таким чином, якісний, професійно виконаний сайт неможливо придбати за заздалегідь фіксованою ціною, оскільки кожен ресурс створюється під певні вимоги та завдання. Ціна створення сайту залежить від його складності та тих робіт, які необхідно з ним проводити.

На початку роботи над сайтом, на етапі його проектування, формулюються завдання, які має вирішувати майбутній ресурс. Після чого здійснюється формування структури сайту, розробляється дизайн, програмне забезпечення, якщо це необхідно, створюються додаткові функціональні можливості (система пошуку, каталог продукції, система формування замовлення та інше). Від усіх цих складових і залежить підсумкова вартість створення сайту .

В якій веб-студії замовити сайт?

Немає потреби довіряти найдорожчим пропозиціям на ринку, щоб замовити ефективний, функціональний ресурс, просто знайдіть оптимальне, раціональне рішення. Слід розуміти, що сайт - це особа фірми в Інтернеті, і від його зовнішнього вигляду, змісту, зручності залежить, яка думка складеться у потенційних клієнтів компанії.

Коли ви вирішите доручити створення сайту дизайн-студії, не зайвим буде поцікавитися можливістю просування (розкрутки) вашого майбутнього сайту. Чи готовий розробник запропонувати вам цю послугу? Адже одне з основних призначень сайту – розвиток бізнесу, отримання прибутку, який і забезпечує роботи з просування (розкрутки) сайту. Окрім цього, зверніть увагу на можливість замовити рекламу в Інтернеті. Кошти, грамотно вкладені в інтернет-рекламу, напевно, окуплять себе досить швидко.

Студія дизайну Webakula надає професійні послуги зі створення сайтів та супутніх послуг уже не перший рік. Слід зазначити, що розробка сайтів відбувається з урахуванням їхнього подальшого просування, що згодом допоможе вашим потенційним клієнтам легко знаходити вашу компанію в Інтернеті.
Webakula забезпечує кожного свого замовника високою якістю послуг, оптимальними цінами, а також фінансовими та юридичними гарантіями.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019