Веб-студія Webakula: створення сайтів будь-якої складності

08.02.2011

Веб-студія Webakula - це не тільки створення сайтів будь-якої складності, це компанія, в яку закладено індивідуальні рішення для кожного замовника, творчий, оригінальний підхід до роботи, свіжі ідеї, професіоналізм та досвід співробітників нашої команди.

Замовивши створення веб-сайту в нашій студії, ви станете власником ефективного, красивого сайту, розробленого із застосуванням найновіших технологій у галузі сайтобудування! При цьому ми приділяємо чимало уваги технічним можливостям, структурі, зручності користування сайтом (наприклад, швидкий та зрозумілий пошук товару, зручна форма замовлення).

Вже не перший рік ми займаємося розробкою сайтів, і за цей час було створено багато цікавих інтернет-проектів – від сайтів-візиток до великих багатофункціональних сервісів, які стали ефективними рішеннями для бізнесу наших замовників. Пропонуємо вам ознайомитись з нашими роботами у розділі « Портфоліо ».

У нашій веб-студії створення сайтів допомагає компанії швидко завоювати міцні лідируючі позиції серед конкурентів, зміцнити репутацію на ринку товарів та послуг, збільшити базу клієнтів і підвищити престиж торгової марки. В результаті розробка інтернет-ресурсу приносить своїм власникам реальний гарантований прибуток та довіру з боку клієнтів та партнерів.

Наприклад, розробка інтернет-магазинів у нашій студії дизайну передбачає якісну реалізацію всього комплексу торгових операцій в Інтернеті. Від розміщення вичерпної інформації про товар, його демонстрацію, здійснення замовлення покупцем та завершуючи етап угоди доставкою товару замовнику.

Замовивши у веб-студії Webakula створення сайтів , ви отримуєте:

  • індивідуальний, творчий підхід до вашого завдання;
  • жодних шаблонів, лише оригінальний, авторський дизайн сайту;
  • гнучка цінова політика дозволяє замовити розробку сайту, як початківцям невеликим фірмам, так і досвідченим серйозним підприємствам;
  • ми виконуємо розробку та просування точно в обумовлений термін, якісно, ефективно та надійно.

Слід зазначити, що розробка сайтів передбачає використання системи управління сайтом (CMS), яка забезпечує простоту та зручність роботи з ресурсом щодо його наповнення, оновлення, зміни. Окрім розробки сайту, ми можемо забезпечити підтримку, оптимізацію, пошукове просування сайту, а також навчання вашого персоналу подальшому обслуговуванню сайту.

Різні рівні складності, різні сфери бізнесу, незмінна лише якість. Довірте нашій компанії розробку сайту, і ви будете у виграші! Безкоштовна консультація за телефонами: (057) 757-86-87, (050) 935-41-39, (097) 770-63-63.

Наша мета – не тільки розробка сайтів, а й їхній успіх!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019