Від чого залежить вартість розробки дизайну сайту

22.04.2011
розробка дизайну сайту ціна

Послуги з розробки дизайну сайту не можна замовити за відомою ціною , оскільки кожен веб-сайт створюється під певні завдання та цілі. Іншими словами, дизайн сайту розробляється індивідуально для кожного замовника, відповідно і ціна на послуги залежить від складності його реалізації. При цьому слід пам'ятати про важливість якісного дизайну. Користувачеві, який вперше зайшов на сайт, потрібно лише кілька секунд, щоб ухвалити рішення – залишитися на сайті або піти назавжди.

Чому на розробку дизайну веб-сайту ціни різні?


Насправді ціни на розробку дизайну сайту практично не відрізняються, значно відрізняються обсяги, складність та якість виконуваних робіт.

Наприклад, індивідуальний дизайн розробляється під кожного замовника індивідуально. Тобто, такий варіант дизайну буде тільки в одного конкретного клієнта. Ексклюзивний дизайн - це також індивідуальний дизайн, тільки більш презентабельний.

Занижена вартість веб-дизайну, найімовірніше, є підтвердженням низької якості робіт, використання шаблонів, непродумана структура та навігація.

Про ціну розробки дизайну сайту потрібно знати:


  1. Немає єдиної системи оцінки вартості дизайну сайту.
  2. Дизайн сайту швидко старіє, необхідно періодично здійснювати роботи з його редизайну.
  3. Визначаючи вартість розробки веб-дизайну, необхідно враховувати такі особливості:
  • завдання, які має вирішувати веб-сайт;
  • особливості та вимоги цільової аудиторії;
  • тематику, обсяг та якість контенту сайту;
  • на які технічні характеристики комп'ютерів, моніторів та швидкість інтернет-підключення розрахований сайт.

Іншими словами, дизайнер зобов'язаний знати, як саме користувачі взаємодіють із ресурсом та вміти органічно поєднувати оригінальність та художню красу із зручністю навігації. Саме тому для розробки дійсно ефективного дизайну мало вишуканого художнього смаку необхідно знати основи юзабіліті та рости разом з інтернет-технологіями.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019