Відкриття сайту або Найкращий друг – оптимізатор!

17.10.2010
Открытие сайта или Лучший друг – оптимизатор! Прийнявши остаточне рішення, що вам потрібний сайт, варто заздалегідь продумати багато нюансів його створення. Однак основна помилка, яка може бути допущена – це розробка сайту одними фахівцями, а оптимізація ресурсу – іншими. Можливо, що дві окремі команди вебмайстрів і сеошників змогли б порозумітися і ефективно взаємодіяти, але за умови, що вони будуть працювати в один і той же момент часу. Тим не менш, у житті часто все відбувається приблизно так: спочатку розробляють і налаштовують сайт і вже потім починають думати над тим, щоб розкрутити його в пошукових системах .

Насправді слід діяти з точністю до навпаки. Насамперед, вам треба проконсультуватися з тими, хто просуватиме сайт у пошукових системах. З їх допомогою ви зможете:
  • знайти пошукові запити , які в майбутньому стануть постачальником відвідувачів сайту;
  • підберете правильний домен , а не просто те, що вам сподобається;
  • визначтеся зі структурою сайту , яку замовлятимете у дизайнерів;
  • і, зрештою, зможете скласти правильне замовлення тим, хто робитиме сайт.
У нашій практиці було багато прикладів того, що замовники приходили до нас зі своїм вже готовим сайтом . Таким сайтам міг виповнитися рік і більше, але відвідуваність залишалася на «нульовому» рівні. І проблема тут не в тому, що ресурс був зроблений не якісно та не красиво. Вся справа в тому, що розробники і дизайнери зовсім не соромилися робити все так, як їм було зручно. Якби в них було чітке завдання та рекомендації оптимізатора – результат був би зовсім іншим.

Виходячи з вищесказаного, рекомендуємо починати запуск свого сайту саме з консультацій вашого особистого оптимізатора. Ну а ідеальною схемою могла б бути співпраця з командою, яка пропонує весь спектр послуг зі створення сайту та його розкручування в мережі . Без хибної скромності, ми можемо сказати, що « ВебАкула » якраз і створює ідеально пристосовані сайти для отримання максимального ефекту від Інтернет-ресурсу.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019