Відомі графічні дизайнери. Частина 5

17.09.2012

Ще трохи інформації про графічних дизайнерів, які зробили значний внесок у історію розвитку цього виду дизайну.

Майкл Бейрут (Michael Bierut)

Michael Bierut

Майкл Бейрут – графічний дизайнер, критик та викладач. Бейрут народився в Клівленді, штат Огайо, 1957 року. Вивчав графічний дизайн у Коледжі дизайну, архітектури та мистецтва при Університеті Цинциннаті, який закінчив з відзнакою у 1980 році.

До приходу в Pentagram в 1990 році Майкл 10 років працював у Vignelli Associates, в кінцевому рахунку ставши віце-президентом компанії. Його клієнтами в Pentagram були такі відомі організації, як Swarthmore College, Saks Fifth Avenue, The Council of Fashion Designers of America, Harley-Davidson, The Minnesota Children's Museum, The Walt Disney Company, Mohawk Paper Mills, New York Jets, Princeton University , Brooklyn Academy of Music, та Morgan Library and Museum.

Бейрут виграв сотні дизайнерських нагород, його роботи представлені у постійних колекціях Музею сучасного мистецтва та у Метрополітен-музеї у Нью-Йорку, а також у Музеї декоративних мистецтв Монреалю.

Бейрут є почесним членом багатьох пов'язаних з мистецтвом організацій, у тому числі старшим критиком Єльської школи мистецтв, де Майкл викладав протягом 10 років. Майкл багато пише про дизайн і є одним із засновників блогу Design Observer.com.

Нижче наведено роботи Майкла Бейрута – логотипи відомих організацій.

Harley DavidsonPrincetonWalt Disney

Ви зможете дізнатися більше про Майкла Бейрута тут www.pentagram.com

Джин Гроссман (Gene Grossman - 11.12.1955)

Gene Grossman

Джин Гроссман має майже 50 років досвіду роботи в галузі корпоративної комунікації. Джин відомий у світі як гуру корпоративних логотипів. Його величезний досвід, вроджений дизайнерський талант і розвинене стратегічне мислення дозволили Гроссман стати одним із найбільш затребуваних корпоративних дизайнерів у світі.

Початком кар'єри Гроссмана стала компанія Lippincott Margulies, пізніше він заснував Anspach Grossman Portugal, яка згодом виросла в одну з найбільших дизайнерських компаній EnterpriseIG. Після 35-ти років свого успішного бізнесу Гроссман приєднався до Siegel & Gale, як креативний директор.

«Я все ще роблю це – і люблю це», - каже Гроссман з натхненням людини, значно молодшої за свої роки. Гроссман створював програми корпоративної ідентифікації багатьох великих світових компаній. Серед минулих клієнтів Джина такі відомі імена, як RCA, Citibank, NY Stock Exchange, Hilton Hotels, Lockheed Martin, Sanyo, Komatsu та Boise Cascade, і це лише деякі з великого списку клієнтів.

Ось кілька робіт Джина Гроссмана – логотипи великих світових компаній.

Citi BankHilton HotelsSanyo

Ви зможете дізнатися більше про Джина Гроссмана тут www.siegelgale.com

Джо Фінокьяро (Joe Finocchiaro)

Більшість робіт Джо Фінокьяро присвячена вирішенню питань корпоративної ідентичності та використанню друкарні у брендуванні. Джо співпрацює з багатьма фахівцями в цій сфері і пропонує повний спектр засобів для створення якісного дизайну.

Як консультант Джо працює з багатьма дизайнерськими компаніями, корпораціями та маленькими підприємствами. Робота Джо включає як створення творчої концепції, так і її технічне втілення. Основну увагу у своєму підході Фінокьяро приділяє шрифтам, символам, логотипу та графічним ілюстраціям.

Серед клієнтів Джо всесвітньо відомі корпорації American Express, Bank of America, Bank of New York, Benneton, Cenex, Cisco, Colgate-Palmolive, Continental, Dodge, NY Times, Palladium, Sony і багато інших.

Логотипи, які розробив Джо Фінокьяро для відомих організацій, представлені нижче.

DodgeNY TimesColgate_Palmolive

Більше інформації про Джо Фінокьяро тут www.joefino.com

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019