Вийшла восьма версія Chrome

03.12.2010
Як і було заплановано, рівно через 6 тижнів після виходу сьомої версії браузера Google, на світ з'явився Chrome 8. У новій версії з'явився вбудований переглядач PDF-файлів, що запускається в режимі Sandbox. Також днями у захищеному режимі у браузері почав працювати Flash плагін, проте ці зміни не встигли потрапити до фінальної версії Chrome 8.

Також браузер став офіційно підтримувати веб-програми, які можна буде встановити після запуску Chrome Web Store. Імовірно, це відбудеться одночасно з презентацією Chrome OS, тобто швидше за все на початку 2011 року. Враховуючи, що вихід Chrome 9 намічається на середину січня, але в Google вирішили додати підтримку онлайн-програм вже зараз, швидше за все чекати на це залишилося дійсно недовго. У опції тепер також додано можливість синхронізації веб-застосунків між різними версіями браузера.

Меню спеціальних налаштувань, що викликається за командою «about:flags» в адресному рядку, містить опції для відображення вкладок збоку, активації миттєво пошуку при введенні запитів до адресного рядка, автоматичного відключення застарілих плагінів, апаратного прискорення, віддаленого керування та хмарного друку.

Загалом у восьмій версії браузера виправлено понад 800 помилок.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019