Як вибрати веб студію чи критерії хорошого виконавця

27.12.2010

Фірми, які усвідомлюють, що їм необхідно створити сайт або зробити редизайн сайту (виготовленого десяток років тому) стикаються віч-на-віч з харківським ринком сайтобудівників. Якими критеріями вибору варто скористатися, щоб відрізнити професійну веб студію від шарлатанів? Мова про це піде у цій статті.

Отже, публікуємо наші поради щодо вибору хорошого виконавця.

  • Професіоналом може бути як веб-студія повного, так і неповного циклу. Зверніть увагу, чи є в пропозиції студії додаткові послуги - не лише розробка сайтів, а й фірмового стилю, просування сайту тощо.
  • Портфоліо компанії – показник її досвіду. Якщо в портфоліо 2-3 сайту, посилання на які не відкриваються - чи це не сумнівно? Дайте відповідь на запитання: Наскільки великий досвід роботи, чи робили сайти зі схожою тематикою, що й у мене? Можливо, вони робили сайт когось із конкурентів? Чи мені сподобалися їхні попередні роботи?
  • Оцініть величину та стабільність компанії. Скільки всього дизайнерів, програмістів, менеджерів працює у компанії? Чи має вона постійний офіс? Чи є зовнішні атрибути роботи профі – візитки, свій фірмовий стиль, свій сайт? Чим більше компанія, тим надійніше.
  • Дізнайтеся, які гарантії надає компанія. Чи буде підготовлено для Вашого замовлення договір? Як виглядає стандартне технічне завдання сайту? Як виглядає їхній типовий договір? Наскільки юридично грамотно його складено? Чи прописані гарантії виправлення програмних помилок? Протягом якого періоду?
  • Оцініть професіоналізм менеджера з роботі з клієнтами. Чи зрозумів менеджер, що мені потрібно? Чи запропонував він варіанти, які мені сподобалися? Наскільки аргументовано та чітко пропонував свої варіанти? Чи використовує менеджер типові шаблони професійного спілкування (наприклад, як він представився телефоном?)
  • Уточніть умови роботи компанії. Стільки варіантів дизайну пропонує розробити компанія? Термін виконання замовлення? Ціноутворення? Які етапи роботи пропонує компанія у процесі виконання замовлення?

Тільки якщо Ви впевнені у розробнику за всіма цими параметрами, варто замовляти сайт .

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019