Яким має бути web дизайн?

02.02.2010

Людина що потрапила на web сторінку насамперед бачить web дизайн - тобто. зображення, графіку, а потім уже текстовий зміст. Але і web дизайн і текстове наповнення однакового важливі для сприйняття людини, щоб вона затрималася на цьому сайті.

Все вищезгадане безпосередньо залежить від якості web дизайну сайту . Спочатку розберемо що таке web дизайну веб-сайтів і яким він повинен бути. Існують три основні обставини, які потрібно брати до уваги при створенні web дизайну сайтів :

  • це швидкість завантаження сторінки,
  • виразність,
  • читабельність.

Вирішенням цих завдань займається web дизайнер , і його завданням є створити дизайн сайту , тобто зробити дизайн макети (зображення), в які входять усі вигадані ним варіанти логотипів, блоків, заголовків, навігації та рубрик.

Якщо кількість інформації, яку необхідно надати користувачеві є досить великою, то створюється кілька варіантів дизайн-макетів, а саме: для головної сторінки, яку бачитимуть відвідувачі сайту в першу чергу, для внутрішніх сторінок, які не менш важливі, а також для точок входу в різні підсистеми, які не будуть доступні для простого користувача.

Після затвердження веб-дизайну сайту всередині компанії, макети пропонуються замовнику. Замовник оцінює роботу та враховуючи його побажання макет дизайну сайту остаточно доопрацьовується.

На сьогоднішній день існує безліч різних послуг зі створення дизайну для веб-сайтів. Звичайно, якщо ви маєте в своєму розпорядженні необхідні матеріальні засоби, то цілком можна замовити створення дизайну сайту відомої і зарекомендувала себе студії веб дизайну. Ціна дизайну сайту залежить від складності замовлення. Дизайн сайту може бути простим, складним, оригінальним, виразним або всім разом. Як і у всьому іншому, ціна web дизайну залежить від обсягу робіт. На даний момент ціни на створення індивідуального web дизайну у Харкові коливаються від 1000 до 10000 грн.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019