Якісне створення сайтів у нас!

17.12.2010

Якісне створення сайтів

Перед вами завдання – знайти того, хто займається якісним створенням сайтів ? Того, хто це зробить на професійному рівні? Вимог до ефективного сайту є чимало. Його дизайн та зручність користування розкажуть користувачеві багато про що і вплинуть на його бажання повернутися на сайт ще раз.

Взагалі, створення сайту включає безліч деталей, з якими абсолютно не знайомий простий обиватель. Саме тому створення ефективних сайтів необхідно доручати професійним, досвідченим веб-студіям.

Що таке якісне створення сайтів?

Це насамперед створення сайтів для людей. Розглянемо, якими мають бути сайти для людей.

  • Сайт доступний цілодобово.
  • Очевидно, що без цілодобового доступу до веб-сайту багатьом так і не вдасться дізнатися, який якісний у вас сайт. Для цього необхідно подбати про надійний хостинг з високою швидкістю каналу, сучасним обладнанням, цілодобовою службою техпідтримки клієнтів.
  • Сайт має назву, що запам'ятовується.
  • Хороший ресурс, як правило, має просте, зрозуміле і запам'ятовується доменне ім'я, що дозволить користувачам легко запам'ятати його адресу. Це мінімізує можливість неправильного написання адреси сайту у браузері.
  • Якісний сайт містить корисну інформацію.
  • Навіщо люди приходять на сайт? Звичайно, за контентом, тобто за інформацією, чи то текст, графіка чи відео. Ресурс має ділитися з користувачами корисною, цікавою та достовірною інформацією. Крім цього, текстовий зміст сайту має періодично оновлюватися, не містити граматичних помилок та бути унікальним. Відвідувачі мало довіряють фактично занедбаним сайтам, як і пошукові машини, які забезпечують присутність сайту у видачі пошукових систем.
  • Якісне створення сайтів передбачає ексклюзивний дизайн, гарне юзабіліті, функціонал та безпеку.
  • Ексклюзивний та інформативний дизайн робить сайт упізнаваним серед тисяч інших сайтів аналогічної тематики. Дизайн розробляється під конкретне завдання з урахуванням фірмового стилю компанії. Шаблонні рішення не принесуть того ефекту та результату, який має виконувати якісний сайт. Важливо дотримуватися балансу між текстовим наповненням та дизайном. Зрозуміла, зручна навігація повинна забезпечувати користувачеві доступ до будь-якої інформації у два-три кліки. Головна сторінка сайту має вести всі основні розділи сайту. Відвідувач не повинен замислюватися, як знайти інформацію про послуги компанії, ціни, контактні дані. Якісний сайт – це гармонійне та грамотне поєднання всіх елементів. Такий сайт має спрощувати доступ до інформації та її сприйняття, нарівні з цим сайт має бути красивим, оригінальним, щоб на нього хотілося повернутися за новою інформацією.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019