Замовте створення сайту-візитки у студії Webakula

29.12.2010

Створення сайту візитки

Створення сайту-візитки — це створення інтернет-сайту, який зазвичай складається з декількох веб-сторінок, які містять ключові відомості про компанію, товари, ціни, контактну інформацію. Сайт-візитка – чудовий спосіб представити свою організацію в Інтернеті. Такий сайт лаконічно, але ефективно рекомендує вашу компанію та її продукцію. Не варто занижувати цінність сайту-візитки для компаній, що розвиваються, адже сайт — ефективний засіб, який допомагає досягти успіху і процвітання.

Сайт-візитка підійде компаніям, які бажають заявити про свої послуги та товари в Інтернеті, але при цьому вперше зіткнулися з послугою створення сайту. Сайт даного типу знайомить відвідувачів з невеликою кількістю конкретної інформації, яка легко сприймається, запам'ятовується та заощаджує час на її прочитання. Це приваблює відвідувача та допомагає прийняти рішення про співпрацю чи придбання товару.

Візитки дуже зручні і перспективні для своїх власників, адже ці компактні сайти можуть поступово перетворюватися на повноцінне інтернет-видання, наприклад, корпоративний сайт, де крім короткої інформації про компанію, можна розмістити портфоліо, ціни на продукцію, корпоративні новини та багато іншого.

Сьогодні різноманітні веб-майстри та студії пропонують створення сайту-візитки недорого. Але компанія, яка цінує свою репутацію, не ризикне замовити сайт у веб-майстрів, чия кваліфікація та досвід нічим не підтверджені, або у web-студій, які не мають своєї юридичної адреси, реквізитів та гарантій. Замовити сайт-візитку без підписання договору та без детальної інформації про розробника загрожує неякісно виконаною роботою, навіть обманом і втратою ваших грошей.

Замовити створення сайту-візитки в студії Webakula означає отримати відмінну якість розробки, унікальний дизайн, персональний підхід, доступні ціни, виконання термінів. Ви отримаєте сучасний та ефективний продукт.

Просування сайту-візитки

Просування сайту-візитки допомагає ресурсу отримати власний напрямок та затребуваність. Якісне просування сайту-візитки у компетенції лише кваліфікованого агентства чи веб-студії, де працюють професіонали.

Створення та просування сайту-візитки є одним із найвпливовіших способів розвитку бізнесу з самого початку, оскільки залучення цільової аудиторії для компанії, що розвивається, — це вже половина справи. Просування сайту-візитки має проводитися на базі якісно оформленого та правильно розробленого ресурсу. Тільки в цьому випадку розкрутка сайту-візитки дасть очікуваний та довготривалий результат.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019