Про те, як отримати прибуток із сайту

23.09.2011
Осень - пора делать сайт!

Не дивлячись на народну мудрість, сайт можна робити будь-якої пори року. І прибуток сайт приносить також незалежно від календаря.

Сайт компанії - це насамперед потужний рекламний інструмент, який наводить клієнтів та приносить прибуток. У цій статті ми розглянемо як можна отримати прибуток з сайту, які можливі схеми і шляхи монетизації ресурсу і коли настає час "рахувати курчат". Отже, для початку необхідно зробити хороший сайт (зрозуміло, що такі розробляються в студії Webakula). Далі, залежно від того, як швидко ви прагнете отримати дохід від свого сайту, ми пропонуємо вам такі варіанти: Тепер докладно розглянемо кожний спосіб інтернет-реклами.

контекстна реклама

Ваші контекстні оголошення побачать користувачі пошукових систем Google та Яндекс. На малюнку ми виділили червоним блоки контекстної реклами у Google. контекстная реклама в Google На наступному малюнку ми виділили червоним блоки контекстної реклами Yandex. Контекстная реклама в Яндексе Переваги контекстної реклами:
  • ваші пропозиції побачать лише відвідувачі, які хочуть бачити вашу рекламу в конкретний час;
  • Ви маєте можливість простежити за тим, що цікавило кожного відвідувача вашого сайту;
  • ви платите тільки за реальних відвідувачів вашого сайту, яким цікава ваша пропозиція;
  • запуск контекстної реклами відбувається протягом 24 годин, таким чином реклама починає працювати на вас вже через добу з моменту оплати.
Ціна контекстної реклами для однієї пошукової системи - 600 грн . Спробуйте, і ви переконаєтесь, що це працює.

Реклама у соціальних мережах

Дуже корисний вид реклами, якщо ваша цільова аудиторія – користувачі соціальних мереж. Обов'язковий інструмент інтернет-маркетингу для відомих брендів, великих компаній. Тут можлива банерна реклама, а також розкручування груп, ведення груп. Ознайомтеся з нашими розкрутками в соціальних мережах .

Розкрутка сайту

Результатом розкручування сайту є його виведення на першій сторінці результатів пошуку пошукових систем. Наступний рисунок демонструє ТОП-10 пошуку Google. Результат раскрутки сайта в Google Послуги розкрутки сайту ми пропонуємо в пошукових системах Google та Яндекс. За даними статистики, пошуковою системою Google в Україні користуються 65% інтернет користувачів, Яндексом – 30%, іншими пошуковими системами – 5%. Переваги розкрученого сайту:
  • ваші пропозиції бачать лише ті відвідувачі, які зацікавлені у них на даний момент часу;
  • Ви маєте можливість простежити за тим, що цікавило кожного відвідувача вашого сайту;
  • ваш сайт не пропадає з результатів пошуку, як тільки у вас закінчилися кошти на рекламу, на відміну від контекстної реклами;
  • швидка окупність витраченого на розкручування сайту бюджету.
Але з іншого боку:
  • результатів розкрутки сайту слід чекати, як правило, мінімальний термін виведення сайту в топ-10 - 1 місяць;
  • після виведення сайту в топ-10, досягнутим позиціям сайту потрібна підтримка.
Все ж таки, розкрутка сайту - вигідніший захід з фінансової точки зору, ніж постійна контекстна реклама. Однак нам відомі і приклади, коли буває навпаки. Кожен випадок є унікальним і необхідна професійна консультація для прийняття того чи іншого рішення.

І як же відвідувачі сайту перетворюються на замовників?

Дуже просто. Адже у вас хороший сайт (зрозуміло, зроблений у студії Webakula), тому все на ньому добре і правильно. І тому вам дзвонять клієнти та замовляють ваші товари та послуги. Ви вважаєте гроші, які вам приносять клієнти і відмінно поживаєте.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019