Замовити аналіз сайту від Webakula

25.09.2013

Ви власник інтернет-магазину чи корпоративного сайту? Ваші продажі мізерні, а конкуренти загребають гроші лопатою, тим самим заважаючи вам спати спокійно? Тоді ми йдемо до вас ;) Суть аудиту від Webakula – детальний аналіз вашого сайту , націлений на покращення його показників.

Бесплатный аудит сайта

З 25 вересня 2013 року по 1 березня 2014 року ми проводили безкоштовний акційний аудит сайту, в ході якого фахівцями команди Webakula було проаналізовано 76 ресурсів. У більшості випадків власники сайтів прислухалися до наших рекомендацій щодо покращення юзабіліті, дизайну, стратегії просування сайту та застосували їх на практиці, що надалі позитивно позначилося на продажах. Результати аудиту, як і раніше, частково публікуються у рубриці нашого блогу «Розбір запливів».

Ми всі ретельно перевіримо

  • Дизайн та юзабіліті сайту.
  • Контент.
  • SEO-показники.
  • Ліди.

Огляд сайтів конкурентів та лідерів галузі дозволить визначити переваги ефективних ресурсів, які можна взяти на озброєння для вашого сайту.

Відповімо на найважливіші питання

  1. Якими факторами інтернет-маркетингу зумовлений існуючий обсяг продажів та пошукових запитів?
  2. Чому відвідувачі сайту не генерують ліди у запланованому обсязі?
  3. Як і що необхідно доопрацювати та покращити на сайті для збільшення конверсії?

Запропонуємо стратегію покращення ресурсу

  • Цілі
  • Терміни
  • Роботи

Результати аналітики будуть представлені власникам сайту у вигляді pdf-документа, він же – заклик та керівництво до дії.

Замовити аналіз сайту

Аналіз сайту, як плановий техогляд корабля, необхідно проводити регулярно і в обов'язковому порядку, інакше неминучий знос систем, фарба, що вигоріла, і лінивий екіпаж перетворять його на занедбане іржаве судно. Якщо ви капітан своєму «кораблю», то аудит сайту допоможе тримати курс на прибуток та успіх. Ми рекомендуємо замовляти аудит кожні півроку. Ви ще думаєте, а ми вже аналізуємо сайт вашого конкурента та допомагаємо йому продавати більше.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019